Om NORDFREDs

Du finder os beliggende i nogle hyggelige og charmerende lokaler i hjertet af den gamle bydel i Odense. Vi er et kombineret delikatesse-, specialitets- og spisested, hvor vi har plads til 22 siddende gæster. Vi fokuserer på fynske kvalitetsprodukter og råvarer. Hos os har du mulighed for at nyde noget af det bedste charcuteri fra Fyn, gode sandwich, øl, vin, sodavand samt hjemmebagte brunsvigersnegle og kaffe.

I vores delikatesse- og specialitetsafdeling finder du samt et bredt udvalg af produkter fra fynske producenter og vores varesortiment spænder fra chokolade, chutney, marmelade til olie, øl, vin og vand. Vi pakker gerne gavekurve til alle anledninger – hvad enten det er til jubilaren, fødselaren eller værtinden.

Fuld fokus på Fyn

Vi har et bredt sortiment af mere eller mindre kendte fynske producenter og vi forsøger løbende at opdatere vores leverandørliste, når vi finder nye spændende producenter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og ønsker at fremhæve lokale fynske producenter og produkter, og skulle der være nogen dygtige producenter eller nogen der har kendskab til nogle spændende produkter, som vi burde kende til vil vi meget gerne høre fra jer.

Herunder finder I et udpluk af nogle af de producenter vi har produkter fra på hylderne.

Konnerup og co

Holy Bean

L’artisan

Steensgaard

Gundestrup Mejeri

Annas Gourmet

Det søde liv

Ørbæk Bryggeri

Ugly Duck

Agger vin

Rise Bryggeri

Kunstbryggeriet Far & Søn

Summerbird

Selleberg

Gårdbutikken Kuskehuset

Hp Ølgaard

Hattesens

Food for Friends

Smagen af Fyn

Øksendrup Cider

Grands Vin

Nyborg Destilleri

Økomølleriet

Gourmetens Grønt

Vi er en familieejet og -drevet butik
Alle vores specialiteter er fynske

Fynske kvalitets produkter

Frisksmurte sandwich

Alle vores sandwich er frisksmurte og lavet med nogle af de bedste fynske produkter og råvarer der findes. 

Mad & Drikke

I vores spiseafdeling kan du bl.a. nyde vores lækre tapas anretning “Det fynske bræt”, vores hjemmelavede brunsvigersnegle eller nyde en dejlig kop lystristede kaffe. 

    MAD UD AF HUSET

Alt vores mad kan bestilles to-go og vi leverer gerne mad ud af huset ved større bestillinger. Så ring og bestil, så leverer vi maden til din næste sammenkomst, dit næste møde eller hvis du blot ikke gider lave mad.

Events hos Nordfreds

Hos NORDFREDs afholder vi løbende en række spændende arrangementer og events, hvor du kan få lov til at smage nogle af vores produkter og høre producenterne bag tegne og fortælle om deres rejse, produkter og historie.

Besøg vores facebookside og se mere omkring arrangementerne samt tilmelding. Hvis du har et forslag til et muligt arrangement, som du gerne vil deltage i, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv eller ring til os med din ide, så tager vi den derfra. 

Hilsen Familien Nordfreds

Kontakt os

  • 28 19 45 15
  • kontakt@nordfreds.dk

Besøg os her

  • Overgade 25, kld.
    Odense, Denmark


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.